Studio Alott

Alott gelooft dat wanneer je mensen in beweging wilt zetten, je relevant, authentiek en eigenzinnig moet zijn. Het gaat niet alleen om krachtige ideeën maar ook om onderscheidende strategie, tactiek en inzet van communicatiemiddelen. Dit alles vanuit de kerngedachten van je merk, want alleen inzicht in jouw merk, je doelstellingen en de doelgroep leidt tot creatieve ideeën die ook daadwerkelijk tot verkoop leiden.

De wereld vandaag de dag is transparant en open. Een merk komt er niet langer mee weg door van alles te roepen, het gaat erom wat je daadwerkelijk doet. Alott wil weten waar je voor staat, zodat een eenduidig concept ontwikkeld kan worden. Met deze basis voorkom je dat creatieve ideeën losse flodders zijn, die niet meebouwen aan een sterk merk dat zowel op korte als lange termijn bestaansrecht creëert.

Alott, Lott, Lotte

Ik ben Lotte Luigjes: een groen stadsmeisje met een serieuze passie voor ondernemen, storytelling, esthetiek en koude gemberbiertjes.

Herinner jij je waarom je gestart bent? Ik krijg energie van het aanwakkeren van het ondernemersvuur. Samen op zoek naar het verhaal waar je voor staat. Kijken waar de kansen liggen en hoe we die kunnen benutten. Starters helpen abstracten ideeën te vertalen naar een ijzersterke identiteit of geretourneerde bedrijven lekker wakker schudden met frisse ideeën, van beide opdrachten word ik enorm blij. Ik geloof in duurzaamheid, gelijkwaardigheid en transparantie, vanuit deze basis blijft je verhaal helder, en daar gaat het om!

Aan het Nimeto ben ik afgestudeerd als etaleur, grafisch en ruimtelijk vormgever. Met als bekroning het diploma voor Art director van de Junior Academie voor Art direction & Advertisment. Een opleiding die ik heb afgesloten met een mooie eindopdracht en de aanmoedigingsprijs voor jong talent, de Zilveren Vlam.

Diensten

BRANDING

Merk strategie

Naamgeving

Logo identiteit

Brandguide

Verpakkingen

Webdesign

MARKETING

Marketing strategie

Content kalender

Content ontwerp

E-mail marketing

Social media campagnes

Events

PRINT

identiteit ontwep

editorial

advertising

Flyers / Brochures

Uitnodigingen

Posters

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?
Bel gerust! 06-83 40 40 90