Project Description

Bedaffair

Verhaal

Bedaffair is de natuurlijke slaapexpert. Één van de kernwaarden van de winkel is natuurlijk comfort. Bij de selectie van de producten letten ze daarom erop of producten ecologisch, duurzaam, gezond en verantwoord zijn. De producten zijn allemaal slaap gerelateerd, denk hierbij aan; matrassen, matrasbodems en opdekkers, bedden, boxsprings, kussens en dekbedden en natuurlijk bedlinnen.

Briefing

De briefing van Bedaffair was duidelijk, het nieuwe logo moest het volgende uitstralen; ecologisch, puur, rond, jaarringen, hout en natuur. Niet alles is direct terug gekomen in het logo, om de passende (slaap)rust te bewaren. Maar alle wensen zijn verwerkt in de totale merkidentiteit. Daarbij zijn er rechte vlakken toegevoegd voor het contrast, zoals de ochtend en avond elkaar versterken. Het ochtend- en avond licht komen ook terug in de kleuren, zandtinten voor de ochtend en blauwtinten voor de avond.

Producten

  • Logo creatie
  • Merk identiteit
  • Advertentie

Samenwerking

Michelle Buitink – Interieur design

Zin in
een bewust
bureau?

Alott werkt graag voor bedrijven en organisatie die het verschil (willen) maken. Blije commerciële of idealistische merken. Ben je een starter en heb je hulp nodig bij het omzetten van abstracte ideeën naar een ijzersterke identiteit? Of ben je een gevestigd bedrijf dat even lekker wakker geschud wil worden met frisse ideeën? Stuur een e-mail of bel gelijk 0683404090.