Project Description

BODHI

VERHAAL

Bodhi is het platform voor hedendaagse en historische boeddhistische wijsheid, informatie en actualiteit. Met verhalen, reportages, interviews en columns onderzoeken ze de dynamiek tussen het boeddhisme en de huidige cultuur en samenleving. Ze verspreiden het boeddhistisch gedachtegoed en houden het levend.

BRIEFING

Onder de naam ‘De zen amateur’ trekt Misha de wereld in, waar hij zich verwondert over alledaagse thema’s. Van liefde en gezondheid, tot politiek en het klimaat. Voor deze online serie maakte ik het logo en de animaties. Het geanimeerde logo leidt je in 5 seconde door een deel van de wereld waar wij en “De Zen Amateur” vandaag de dag in leven. De vriendelijke stijl sluit naadloos aan bij de open en nieuwsgierige houding waarmee Misha de verschillende onderwerpen benaderd.

PRODUCTEN

  • Logo creatie
  • Grafische vormgeving
  • Animatie

SAMENWERKING

Misha Beliën – Videograaf

ZIN IN
EEN BEWUST
BUREAU?

Alott werkt graag voor bedrijven en organisatie die het verschil (willen) maken. Blije commerciële of idealistische merken. Ben je een starter en heb je hulp nodig bij het omzetten van abstracte ideeën naar een ijzersterke identiteit? Of ben je een gevestigd bedrijf dat even lekker wakker geschud wil worden met frisse ideeën? Stuur een e-mail of bel gelijk 0683404090.