Project Description

K2 ADVIES

VERHAAL

Voor advies en ondersteuning op gebied van communicatie en marketing kun je terecht bij K2 Advies in Veenendaal. K2 Advies wordt geleid door Karin van Appeldoorn en voor haar is communicatie de basis van goede resultaten en een succesvolle samenwerking. Een succesvolle communicatiestrategie is meer dan af en toe een nieuwsbrief of een ‘stukje’ schrijven. Het gaat over verbindingen maken, leren, groeien en vooruit gaan.

BRIEFING

De naam K2 Advies komt zoals het logo al doet vermoeden van de berg de K2. Hiermee wil Karin zeggen dat voor haar ‘geen berg te hoog is’ als het aankomt op flexibiliteit en oplossinggerichtheid. De verwerking van de berg was dus een belangrijk onderdeel van de briefing. Daarnaast was de wens een fris, helder en professioneel logo.

PRODUCTEN

  • Logo creatie

ZIN IN
EEN BEWUST
BUREAU?

Alott werkt graag voor bedrijven en organisatie die het verschil (willen) maken. Blije commerciële of idealistische merken. Ben je een starter en heb je hulp nodig bij het omzetten van abstracte ideeën naar een ijzersterke identiteit? Of ben je een gevestigd bedrijf dat even lekker wakker geschud wil worden met frisse ideeën? Stuur een e-mail of bel gelijk 0683404090.