Project Description

LYMEHERSTEL

VERHAAL

Gerrie Hasselaar wil zoveel mogelijk lymfeklachten op een natuurlijke manier herstellen. In haar praktijk behandeld ze mensen met liefde. Ze weet namelijk als geen ander hoe het is om door de ziekte van Lyme pijn te hebben, doodmoe te zijn en niet te weten hoe je verder moet. Gelukkig is ze hier zelf ook uitgekomen en wil ze haar kennis met alle liefde delen.

Ze combineert homeopathie met orthomoleculaire geneeskunde en de Vegatest. Deze therapieën versterken elkaars werking, zodat je sneller hersteld. Maar ook haar ondersteuning bij gezond eten, beweging en mindset zorgen ervoor dat je al snel beter voelt.

BRIEFING

Als eerste kwam Gerrie bij mij voor de vormgeving van haar boek, maar al gouw bleek dat ze toch ook haar merkstijl graag een update wilde geven. Het boek wordt nog aan geschreven, dus eerst aan de slag met het logo en de merkstijl. Het oude logo van Lymeherstel had meerde vormstijlen en oogde hierdoor wat druk. Het nieuwe logo moest dus een stuk frisser en strakker worden voor een betere leesbaarheid. Gerrie heeft een vrouwelijke stijl in haar benadering, ze is liefdevol en werkt met compassie, de merkstijl mag dit dus ook zeker uitstralen. De kleur fuchsia roze gaf wel een vrouwelijk beeld, maar ook een heel hard beeld. De nieuwe kleuren zijn fris, zacht en vrouwelijk, helemaal in lijn met Gerrie haar manier van werken en ook stuk aantrekkelijker voor haar mannelijke klanten.

PRODUCTEN

  • Logo creatie
  • Merkstijl
Alott_Lymeherstel_web3
Alott_Lymeherstel_web2
Alott_Lymeherstel_web1

ZIN IN
EEN BEWUST
BUREAU?

Alott werkt graag voor bedrijven en organisatie die het verschil (willen) maken. Blije commerciële of idealistische merken. Ben je een starter en heb je hulp nodig bij het omzetten van abstracte ideeën naar een ijzersterke identiteit? Of ben je een gevestigd bedrijf dat even lekker wakker geschud wil worden met frisse ideeën? Stuur een e-mail of bel gelijk 0683404090.