Project Description

NIEUW WIJ

VERHAAL

Hoe ziet een samenleving eruit waarin alle Nederlanders zich thuis kunnen voelen, ongeacht hun verschil in afkomst en levensovertuiging? Welke ingrediënten horen in een ‘nieuw wij’ dat mensen met elkaar verbindt en onderlinge verschillen vruchtbaar maakt?

Nieuw Wij wil de verschillen verbinden en bijdragen aan een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dit doet Nieuw Wij door actuele maatschappelijke ontwikkelingen te signaleren en te agenderen en daarbij de juiste vragen te stellen, zowel via het online platform als in het aanbod van hun diensten.

BRIEFING

Voor netwerkorganisatie Nieuw Wij filmde Misha Beliën een beknopt drieluik over hun beleidsthema’s superdiversiteit, nieuwe netwerken, en zingeving. Voor deze video’s verzorgde ik het ontwerp en de realisatie van de grafische animaties. Merkstijl herkenning, coherentie binnen het drieluik en een verhaallijn worden hiermee extra kracht bij gezet. Op dit moment zijn we aan het voorbereiden voor een nieuwe opdracht voor NieuwWij, met nog meer grafische ondersteuning. Begin 2020 hier meer over!

PRODUCTEN

  • Animatie
  • Grafische vormgeving

SAMENWERKING

Misha Beliën – Videograaf

ZIN IN
EEN BEWUST
BUREAU?

Alott werkt graag voor bedrijven en organisatie die het verschil (willen) maken. Blije commerciële of idealistische merken. Ben je een starter en heb je hulp nodig bij het omzetten van abstracte ideeën naar een ijzersterke identiteit? Of ben je een gevestigd bedrijf dat even lekker wakker geschud wil worden met frisse ideeën? Stuur een e-mail of bel gelijk 0683404090.