Project Description

Onze Scheidingscoach

Verhaal

Gezamenlijk, op een harmonieuze manier, eruit komen is het uitgangspunt bij Onze Scheidingscoach. Scheiden doe je niet voor je plezier. Zo’n proces heeft dan ook een behoorlijke impact. Zeker als er kinderen in het spel zijn, kan het aardig complex zijn. En juist ook met het oog op jullie kinderen wil je uit een vechtscheiding blijven. Onze Scheidingscoach kan in deze fase een wezenlijke rol spelen, door de regie in handen te nemen.

Briefing

De briefing vond plaats in de vorm van een brainstormsessie met de oprichters van – de toen nog naamloze – Onze Scheidingscoach. Een belangrijk punt wat direct te spraken kwam, was dat beiden partners in een scheiding gelijk zijn. Wat betreft de communicatie, deze moest neutraal zijn, aantrekkelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Vanuit alle informatie van de brainstormsessie is Onze Scheidingscoach geboren. Een naam die warmte en verbinding uitstraalt. Want klanten die bij Onze Scheidingscoach aankloppen willen dan wel uit elkaar, maar dit wel in overleg en op een harmonieuze manier. De basis van het concept was met deze naam al stevig gezet, de rest volgde op logische wijze stap voor stap.

Producten

  • Logo creatie
  • Merk strategie
  • Naamontwikkeling
  • Merk identiteit
  • Webdesign

RECENSIE

Reclamestudio ALott is geweldig! Lotte is super creatief, origineel en weet perfect datgene wat de klant wenst om te zetten naar een uniek iets. Voor ‘Onze Scheidingscoach’ heeft ze een mooie website gebouwd, schitterende originele visitekaartjes gemaakt en briefpapier en bijpassende enveloppen ontworpen. Ook is Lotte altijd klantvriendelijk en servicegericht en ze staat voor je klaar wanneer je haar nodig hebt. Ik zou iedereen aanraden om met Reclamestudio ALott in zee te gaan!
Annegien Hanemaaijer, Onze Scheidingscoah