Project Description

ROC Nijmegen

Verhaal

ROC Nijmegen realiseert beroepsonderwijs en educatie. Ze bieden kansen voor de ontwikkeling van iéders talent en onderwijs met (loopbaan)perspectief. Leren en werken zijn voor hen onlosmakelijk verbonden.

De (potentiële) studenten van de opleidingen zijn te vinden op social media, waaronder Youtube. YouTube is hét videomarketing kanaal van deze tijd. De payoff van YouTube, Broadcast Yourself inspireerde miljoenen mensen om filmpjes te maken en te delen. Dit geeft ook al aan hoe groot de mogelijkheden zijn voor online video marketing.

Misha Beliën maakte voor ROC Nijmegen verschillende video’s waarbij ik de graphic overlays maakte die aansluiten bij de merkstijl, voor een coherente uitstraling met de rest van de communicatie van ROC Nijmegen.

Producten

  • Animaties

Samenwerking

Misha Beliën – Videograaf

Zin in
een bewust
bureau?

Alott werkt graag voor bedrijven en organisatie die het verschil (willen) maken. Blije commerciële of idealistische merken. Ben je een starter en heb je hulp nodig bij het omzetten van abstracte ideeën naar een ijzersterke identiteit? Of ben je een gevestigd bedrijf dat even lekker wakker geschud wil worden met frisse ideeën? Stuur een e-mail of bel gelijk 0683404090.