Project Description

Sparkoptimus

Verhaal

SparkOptimus is dé toonaangevende digitale strategieconsultant van Europa met 100% focus op het helpen van organisaties om nieuwe technologiegedreven groei te realiseren. SparkOptimus heeft passie voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën bieden om de samenleving waarin we dagelijks leven te verbeteren.

Briefing

Voor SparkOptimus werk ik aan verschillende grafisch opdrachten. Zo heb ik de vormgeving van de recruitment brochure, diverse flyers en invites ontwikkeld.

In oktober 2019 heeft SparkOptimus – in samenwerking met Impact City Den Haag – de Women in Tech Power Break! gehost op CES Unveiled Amsterdam. CES Unveiled Amsterdam is het ultieme voorproefje van CES 2020, de grootste en meest prestigieuze technologiebeurs van de wereld. Voor dit event heb ik de huisstijl van het CES Unveiled Amsterdam samengevoegd met die van SparkOptimus, voor een sterk en herkenbaar beeld. Deze nieuwe huisstijl is doorgevoerd in diverse communicatiemiddelen rondom het event, zoals de invite, social media, rol-upbanners en de aftermovie van het event.

Producten

  • Brochure
  • Invites
  • Animaties

Samenwerking

Misha Beliën – Videograaf