Project Description

Twelve

Verhaal

Het kassasysteem, speciaal voor jouw locatie. De slimme betaaloplossing van Twelve is erg gebruiksvriendelijk en is speciaal ontwikkeld om in een korte periode snel transacties te verwerken.
De roots van Twelve komen vanuit de sport en die willen ze niet vergeten. Twelve is de onzichtbare kracht op de achtergrond en wil jouw wedstrijd, buurtavond of evenement tot een groot succes maken. Ze leveren betaaloplossingen voor sport, horeca, evenementen en stadions. Ze zijn jouw twaalfde man.

De software ondersteunt naast cash, PIN en ‘op rekening’ ook een gesloten betaalsysteem (closed loop). Hiermee kan je met een vooraf opgewaardeerd tegoed betalen bij de kassa. Het tegoed op een pas of bandje zetten gebeurt bij de kassa op locatie of online via de betaalapp: KNIP. Heel eenvoudig voor bezoekers, barmedewerkers en organisaties.

Briefing

De pasjes die bij de betaalapp KNIP horen kunnen vormgegeven worden in de eigen huisstijl van de club, de horecaonderneming, het event en de branding van het stadion. Soms is hier een duidelijke briefing en wens voor, maar vaker nog hebben verenigingen enkel een logo en het spelers tenue als uitgangspunt.

Producten

  • Betaalpassen
  • Merk strategie
  • Merk identiteit