Project Description

Welfare & Care

Verhaal

Welfare houdt zich bezig met de fokkerij van paarden en het duurzaam beoefenen van de paardensport. Met de Welfare Horse & Care hebben ze een groot assortiment van goede voeding, stal bodembedekking en een aantal luxe paardensportproducten. Deze producten zijn online te verkrijgen en ze gaan hiermee langs verschillende paardensportevenementen.

Briefing

Welfare heeft mij gevraagd een ontwerp te maken voor een cadeaubon die uitgereikt kan worden als prijs bij evenementen en die als digitale giftcard verkocht kan worden in de webshop. Belangrijk hierbij is dat deze ook digitaal in te vullen is, zodat deze digitaal verzonden kan worden bij online bestellingen. Daarnaast heb ik visitekaartjes en flyers voor op beurzen en evenementen ontworpen. De look & feel moest luxueus en rijkelijk zijn.

Producten

  • Visitekaartje
  • Flyer
  • Cadeaubon
  • Merk identiteit

Zin in
een bewust
bureau?

Alott werkt graag voor bedrijven en organisatie die het verschil (willen) maken. Blije commerciële of idealistische merken. Ben je een starter en heb je hulp nodig bij het omzetten van abstracte ideeën naar een ijzersterke identiteit? Of ben je een gevestigd bedrijf dat even lekker wakker geschud wil worden met frisse ideeën? Stuur een e-mail of bel gelijk 0683404090.