Met Studio Alott wil ik samen met jou een positief verschil maken!

Ik ga voor een groene, duurzame en betrokken samenleving. Een wereld waar niet winstmaximalisatie voorop staat maar duurzame groei voor iedereen. Daarom werk ik vanuit Studio Alott graag samen met andere idealisten!

Goede verhalen verdienen het om goed verteld te worden. “Be good and tell it.” De ware kracht voor eerlijke en goede communicatie zit in het eerste deel van de zin. Dus vertel wat je ideaal is! Want dat is waar mensen intrinsiek voor gaan. Ik help jou om je ideaal te vertalen naar zuivere communicatie.

Als art director nodig ik uit om verder te kijken dan de eerste voorstelling van een eindproduct. Een communicatie concept wortelt in de visie van de onderneming of organisatie en ontwikkelt zich van daaruit richting de doelgroep. Communicatie-uitingen kunnen vervolgens via diverse kanalen door middel van beeld-, audio- en videomateriaal de doelgroep bereiken. Wij krijgen dagelijks echter al zoveel prikkels binnen, dat het belangrijk is om goed na te denken over wat we de wereld inzenden. Er is van alles mogelijk, binnen verschillende budgetten. Een goed concept – geboren uit visie, gericht op en van waarde voor de doelgroep – maakt altijd het verschil.

Hoe wil jij het verschil maken? Ik hoor graag je ideeën!

Proces

Al mijn opdrachten en opdrachtgevers zijn verschillend. Elk creatief proces is anders. Zo geef ik bijvoorbeeld ruimte, focus of juist nieuwe perspectieven nagelang daar in het proces behoefte aan blijkt.

Co-creatie

Ik word enthousiast van een gemeenschappelijk doel. Samen onderzoeken we de essentie en communicatie behoeften van jouw organisatie. Ik ga aan de slag en vervolgens komen we samen – met meer of minder evaluatiemomenten – tot een eindproduct.

Aandacht

Hoe open of concreet de opdracht ook is, ik probeer zoveel mogelijk relevante factoren mee te nemen in de uitvoering. Met open aandacht krijgen we zicht op nieuwe mogelijkheden. Tegelijkertijd komen er verbeterpunten op detailniveau aan het licht.

studio alott - lotte luigjes

Lotte

Sinds 2016 ben ik, Lotte Luigjes, art director van Studio Alott. Ik heb een serieuze passie voor duurzaam ondernemen. Ik maak graag goede initiatieven zichtbaar met heldere communicatie. Communicatie, doordrenkt van aandacht en uitgewerkt tot in de kleinste details.

Naast ondernemer ben ik moeder van Yura. Een klein blij mensje dat sinds 2020 het leven van mij en mijn partner Misha nog meer glans geeft. Met hen deel ik mijn passie voor buitenspelen en af en toe ook mijn enthousiasme voor schepijs.

Bewust
Betrokken
Enthousiast
Duurzaam
Inventief

Kennismaken?

Ik hoor graag van je!

Dan plannen we snel een videocall of koffie-afspraak in de buurt.

Stuur een e-mail of bel 0683404090.